Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir" Mehmet Demirkol: "Dortmund yaptı, Galatasaray da yapabilir"

Hem Ligue 1'de hem de Avrupa Ligi'nde sahne alıp 6 gol-3 asistle beklentileri karşılayan Mısırlı golcüden memnun olan Fransız ekibinin, oyuncuyu kalıcı olarak almak için hamle yapacağı öğrenildi.

5 MİLYON 750 BİN €'YU ÖDEMEYE HAZIRLAR

Nantes Kulübü'nün 24 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde yazan 5 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonunu ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

4 MİLYON DOLARA ALINMIŞTI

Önce kiralanan, daha sonra da Zamalek'ten 4 milyon dolara alınan Mustafa, Galatasaray kariyerine çok iyi başlamış ve oynadığı ilk 6 maçta 7 gol atmıştı. Ancak daha sonra performansı düşüşe geçen ve eleştirilerin hedefi haline gelen başarılı oyuncu, yeni sezon öncesi kiralık olarak Fransa'ya gönderildi. Fransız yetkililerle görüşmeleri sürdüren Galatasaray Kulübü, görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde 250 bin Euro'ya kiraladığı Muhammed'den toplamda 6 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

7 MİLYON EURO KAR EDECEK"

BİR GÖRÜŞ/LEVENT TÜZEMEN: G.Saray, Diagne'yi Karagümrük'e ücretinin bir kısmını ödeyerek gönderdi ve zarar etti. Falcao'yu yolladı, Dursun Özbek yönetimi 3 milyon Euro'luk alacağını ödedi. Mustafa Muhammed, G.Saray yönetimine ısrarla Fransa'da oynamak istediğini dile getirmişti. Bir sene önce tahtası kapalı olduğu için Bordeaux transferi yapamamıştı. G.Saray yönetimi, Mohamed'in gitme talebini kabul etti ama şartlar koydu. 950 bin Euro'luk alacağını ödemediği gibi 250 bin Euro'ya kiraladı ve 5.75 milyon Euro'luk da zorunlu satın alma maddesi ekledi. Eğer Nantes, Mustafa'yı transfer ederse G.Saray, 7 milyon Euro kâr edecek. Ben yönetimin kâr amaçlı uygulamalarını doğru buluyorum.

(Sabah)