Uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Mustafa Mohamed, Al-Nahar kanalında yayımlanan Awdat al-Dress programında yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı. Mısırlı golcü, Galatasaray’dan hiç bahsetmeden, “Fenerbahçe'den Zamalek Kulübü'nden kazandığımdan 10 kat daha fazla kazanacağım bir teklif aldım. Ancak hayalimi tamamlamak için reddettim. Zamalek’ten, Afrika Şampiyonası biter bitmez profesyonel olmama izin vereceğine dair bir söz aldım” itirafından bulundu.

Gelen teklifin değerlendirilmesini isteyen Muhammed, “Zamalek hayranlarına söylüyorum, 24 yaşındayım. Fırsatlar hatta kolay kolay gelmiyor” dedi

Zamalek'e geçmişte hiçbir zaman sorun çıkarmadığını, kulübün önerdiği herhangi bir rakamı hediye olarak düşünerek kabul ettiğini belirten Muhammed, “Daha önce de Antalyaspor’un teklifi reddedildi ve buna saygı duydum” itirafında bulundu.

Muhammed 24 Eylül’de yaptığı açıklamada da Fenerbahçe’nin kendisine yaptığı teklifi, "Evet, bu doğru. Fenerbahçe kulübü kendilerine katılmamı istiyoruz. Şu anda 23 yaşındayım. Bir adım ileri gidip Avrupa’da oynama vakti geldi" demişti.

(Fotomaç)