Marca gazetesine konuşan Hamil Altıntop, Real Madrid'den ayrılmak istediğini Jose Mourinho'ya belirttiğinde Portekizli teknik adamın kendisine, "Deli misin sen? Real Madrid'den ayrılmak mı istiyorsun? Bu mümkün olamaz. Nasıl böyle bir şey düşünebilirsin?" dediğini belirtti.

İşte Hamit Altıntop'un verdiği o röportaj:

"HERKES BUNU GERÇEKTEN BİLMELİ"

"Real Madrid benim için çok önemliydi. Kariyerim için büyük bir adımdı. Kulübü, Başkanı, şehri, Jose Angel'i çok seviyordum ancak devam edemedim. Herkes bunu gerçekten bilmeli"

"SIRT AĞRILARIM İZİN VERMEDİ"

"Oraya vardığımda kendinizi Cristiano Ronaldo, Casillas, Higuain, Benzema ve Khedira gibi oyuncularla yanyana görüyorsunuz. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeniz gerektiğine dair bir his oluşuyor. Hızlı bir dönem içerisindesiniz fakat sırt ağrılarım bana izin vermedi. 3 ay boyunca acı çekmeden antrenman yapabilmeyi diledim.

"GERÇEK ALTINTOP'U GÖSTEREMEDİM"

"Kiminle mi iyiydim? Herkesle iyi bir iletişimim vardı fakat uzunca bir süre sorunları unutabilmek için kendimi odaya kilitlemek zorunda kaldım. Bu en kötüsüydü. Real Madrid, hayatımın fırsatıydı. Hatırlıyorum.. Orada gerçek Altıntop'u gösteremedim. Basını okumadım ama yinede hakkımda ne dediklerini biliyordum"

"MOURİNHO HARİKA BİRİ"

"Mourinho harika biri. Onu bir teknik direktör olarak çok seviyorum. O en iyilerden biri. Soyunma odasında çok farklı. Oyuncularıyla iyi bir iletişimi var. Oyuncularını savunur ve onlara şans verir. O, takımın başarılı olması için her şeyi yapar. Takımı her zaman bir rekabet içerisinde tutmayı başarır"

"DAHA ÖNCE TARİH YAZMAYI BAŞARDI"

"Mourinho harika bir iş çıkardı. ama Zinedine Zidane'a da büyük saygı duyuyorum. O mükemmel biri ve büyük başarılara imza attı. O Real Madrid teknik direktörü ve umarım başarılı olarak en iyisi olmayı başarır. Üzerindeki baskı büyük ve her maçı kazanmak zorunda. O daha önce tarih yazmayı başardı. Real Madrid iyi işler yapıyor ve genç oyunculara imza attırıyor fakat takımın yeniden oturması 3-4 sene alacak gibi gözüküyor."

"RONALDO EN YAKIN ARKADAŞLARIM BİRİSİ"

"Cristiano Ronaldo en yakın arkadaşlarımdan biri. Böyle bir oyuncunun takımdan ayrılırken suçlanması çok normal. Messi Barcelona'dan ayrılırsa, benzer bir senaryoyu görebiliriz.

Hamit Altıntop, 1 yıllık Real Madrid kariyerinden sonra 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

Sporx.com