Onyekuru ve Saracchi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı takımda sıradaki hedefin Victor Wanyama olduğu ifade edildi.Fanatik'in haberine göre; bu transferde Fatih Terim, Jose Mourinho ile olan dostluğunu kullanacak.

"Gereken kolaylığı yaparız"

Mourinho'nun kadroda kullanmayı düşünmediği Wanyama için Tottenham, “Siz oyuncuyla anlaşın, biz gereken kolaylığı yaparız” mesajını gönderdi.Galatasaray, bu hafta içi oyuncu ve menajeri ile görüşme yapacak. 

VİRTOR WAYNAMA KİMDİR?

25 Haziran 1991'de doğan orta saha ve önlibero mevkisinde oynayan Victor Wanyama, Kenya'nın Nairobi kentinde doğdu. Futbol hayatına bu şehrin Nairobi City Stars'da başlayan Wanyama, 2006'da AFC Leopards'a transfer oldu. Orada da 1 yıl top koşturan Wanyama, Helsingborg U21 takımına transfer oldu. Burada da 1 sezon oynayan Wanyama, Germinal Beersch'e gönderildi. Bu takımda da 3 sezon geçiren Wanyama, 1,1 milyon euroya Celtic Glasgow'un yolunu tuttu. Bu takımda da başarılı 2 sezon geçiren Wanyama, Southampton'a 14,50 euroya transfer olarak rekor kırdı. Burada da 3 sezon oynayan Wanyama, 2016’da İngiliz devi Tottenham'a 14,40 milyon euroya transfer oldu.