Mourinho, Ibrahimovic ve Drogba'nın baskı ile başa çıkan bir isim olduğunu söylerken, İngilzi basını bu sözleri 'Jose Drogba ve Ibrahimovic'i istiyor şeklinde değerlendirdi.

Portekizli teknik adam, "Oyuncuların üzerinde baskı yaratmayı seviyorum. Çalıştığın oyuncuları analiz etmelisin. Mesela size Didier örneği vereyim. Ona baskı yaptığınızda, 'karanlıktan her zaman bir hayvan çıkacağını bilirdiniz!. Inter'de Zlatan ile yaşadıklarım da aynı. Ona da baskı yaptığımda cevabın geleceğine emindim. Bu oyuncuların profiline bağlu. Bazıları iyi reaksiyon verir, bazıları vermez. Şu anda elimdeki oyuncular bana kendilerini diğerlerinin önünde eleştirmemi söylüyor. Çünkü 'özsaygım' için iyi değilmiş" sözlerini kullandı.

TAM BİR DROGBA HAYRANI!..

Drogba'ya hayran olduğunu hiçbir zaman saklamayan Mourinho, otobiyografisini yazdığı kitabında, "Birlikte, yanyana, ayni amac icin mi savasacagiz? Uzaklarda mi olacagiz? Baska kuluplerde mi? Baska ulkelerde mi? Hatta belki de yillar sonra Didier futbolu biraktiktan sona, bense tekerlekli sandalyemde teknik direktorluk yaparken mi? Hicbirinin onemi yok. Didier, her zaman kalbimin en yakininda olacak" sözlerini kullanmıştı.

Jose Mourinho'nun Chelseasi'nin, Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Didier Drogba için bir girişimde bulunabileceği iddiaları 'Ada'da yankılanmaya başladı.