Manchester City’den kiralanan Belçikalı savunmacıdan etkilenen Wesley Sneijder, teknik ekip ve yöneticilere, “Çok doğru bir seçim yapmışsınız. Topu oyuna çok iyi sokuyor” dedi, Denayer’i göstererek, “Perfect (Mükemmel)” yorumunu yaptı.

Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonucunda Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer’e Wesley Sneijder’den olumlu not geldi. Cim-Bom’un dünyaca ünlü yıldızı Sneijder, yeni transfer Denayer’in antrenmanlardaki performansından bir hayli etkilendi.

Sneijder, 20 yaşındaki Belçikalı stoper için teknik kadro ve yöneticilere, “Kalitesini ve yeteneğini hemen gösterdi. Çok doğru bir seçim yapmışsınız. Topu oyuna çok iyi sokuyor. Mükemmel bir futbolcu. Bu takıma enerji ve dinamizm katacak” dediği belirtildi.

Sneijder’in antrenman sırasında da Denayer’in topla her buluşmasında çevresindekilere genç oyuncuyu işaret ederek, “Perfect (mükemmel)” dediği ifade edildi.

Hamzaoğlu hazır buldu

Henüz Galatasaray formasını giyemeyen ama Belçika Milli Takımı’ndan döndükten sonra idmanlara çıkmaya başlayan Denayer’i bir an önce takıma monte etmek isteyen Hamza Hamzaoğlu’nun futbolcuyu hazır bulduğu da ifade edildi.

Denayer’in Galatasaray’a gelmeden önce Manchester City’de bulunduğunu ve aynı zamanda Belçika Milli Takımı’na da gittiğini yakın çevresiyle paylaşan Hamzaoğlu’nun, “Çok önem verdiğimiz isimlerden. Bir an önce oynamalı ve takımın önemli parçalarından biri haline gelmeli” ifadelerini kullandığı belirtildi.