Eğer beklentileri karşılarsa kendisine Ocak ayındaki transfer dönemi içinde birkaç kez daha şans verilecek. Aksi taktirde takımdan ayrılması için süreç başlayacak.

Galatasaray’a da menajerler tarafından önerilmesi yüzünden Fenerbahçe cephesi de Muriqi’yi yakından takip ediyor. Ancak gelen bilgilere göre Başkan Ali Koç ayrılık sürecinde sürekli olarak, “Beni bırakın Lazio’ya gitmek istiyorum” diyen Kosovalı oyuncunun dönüşüne sıcak bakmıyor. Ayrıca kasaya giren paranın bir kısmından da transfer nedeniyle vazgeçmek istemiyor. Çünkü kulübün bu paraya ihtiyacı var.

Ancak Muriqi’nin Galatasaray’a gitmesi ve başarılı olması ihtimali de sıkıntıya neden oluyor. Çünkü yaşı oldukça ileri olduğu ve İtalya’da daha düşük bütçeli takımların böyle bir operasyona sıcak bakamayacağı için Muriqi’nin Serie A’nın dışına çıkma ihtimali daha yüksek. Aynı şekilde sözleşmesinde de dönüşte Fenerbahçe’nin de önceliği yok.

Galatasaray'ın alternatif planı: Trezeguet

Teknik Direktör Fatih Terim'in Kasımpaşa'da oynarken de çok istediği Mısırlı oyuncu için Aston Villa'ya teklif götürülecek.

Geçen sezon Premier Lig'de attığı kritik gollerle takımının küme düşmesine engel olan Trezeguet'nin 1,5 yıllığına kiralık olarak kadroya katılması hedefleniyor. Bu sezon Aston Villa'da forma bulmakta zorlanan Trezeguet El-Ghazi ve Traore'nin gölgesinde kalmış durumda.

Birkaç hafta önce sakatlanan ve formasını kaptıran Trezeguet, oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Fotomaç