Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Süper Lig'in 15. haftasında 14 Aralık Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş derbisinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün televizyon kanalı GSTV'ye açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, "Derbiler, hem kulüpler hem futbolcular hem de taraftarlar için çok özel maçlardır. Takımların yeri nerede olursa olsun derbilerin favorisi olmaz" dedi.

Pazartesi günü kendilerini çok önemli bir karşılaşmanın beklediğini dile getiren Uruguaylı file bekçisi, "Mustafa Denizli hocamız ile kısa süre önce çalışmaya başladık ve her geçen gün ona daha da alışıyoruz. Bu alışma süreci her geçen gün daha da iyiye gidecek. Beşiktaş maçı moral anlamında ve geleceğimiz açısından bizim için çok önemli. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Umarım üç puanla ayrılan taraf biz olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, kız arkadaşı Patricia Callero ile yaptığı evlilik hazırlıklarına da değinen Muslera, "Evleneceğim için inanılmaz mutluyum. Uruguay'dan döndüğümüzde burada takım arkadaşlarımla bir kutlama daha yapmak istiyorum. Çünkü uzun zamandır Galatasaray'dayım ve burada edindiğim çok güzel dostluklarım var" şeklinde konuştu.