Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera sakaltığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

GS TV'ye konuşan Muslera şu açıklamaları yaptı: 
 

Bir kaleci egzersizinde topun önce direğe, sonra da eline çarpınca sakatlık yaşadığını söyleyen Muslera şu şekilde konuştu:

"Bir kaleci egzersizinde top önce direğe sonra elime çarpınca böyle bir sakatlık gerçekleşti. Hem doktorumuzla hem kaleci antrenörümüzle hazırladığımız bir program var. Kalecilik anlamında yapabildiğim hareketler yok ama fiziksel antrenmanlarıma devam ediyorum. Hedefimiz Konya maçına yetişmek, umarım gerçekleşir"

EL İTTİFAK MAÇINDA YOK."

Galatasaray, Pazartesi günü Suudi Arabistan'da Türkiye saati ile 19:15'te Ettifaq ile karşılaşacak. Sakatlıkları nedeniyle Cenk, Eray ve Muslera kalede olmayacak. Muslera'nın görevi devralacak genç meslektaşları için yorumu ise şöyle: "İki genç arkadaşımız var... Batu (Batuhan Ahmet Şen) daha önce de bizimle antrenmanlara çıkıyordu. Ahmet (Gül) de aramıza katıldı. İkisi de iyi ve potansiyelli kaleciler... Öğrenecek çok şeyleri var. Bizimle birlikte antrenman yapmaları onlar için büyük avantaj. Sakatlıklardan ötürü Suudi Arabistan'daki maçta Batu kalede olacak. Onun için önemli bir tecrübe..."

"KONYASPOR MAÇINA YETİŞMEK İSTİYORUM."

Son olarak; sadece Konya ve Karabük maçlarına değil, sezonun tüm maçlarına motive olduklarını belirten Muslera, "Bu iki maç da çok önemli. Zor maçlar. Bu maçları galibiyetle tamamlamak bize moral verecek. Ama iyi başlayıp sonrasında kötü sonuçlar da alabilirsiniz. Bu nedenle sadece bu iki maça değil tüm maçlarda en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi sonuçları alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz Konyaspor maçına yetişmek istiyorum." ifadelerini kullandı.