Muslera, maç sonunda Lig Tv stüdyolarında yayında olan eski hocası Hasan Şaş'a seslenerek, "Buradan stüdyodaki çılgın atan Hasan'a çok güzel dilekler sunuyorum. Onun hırsı, esprili yapısı çok iyiydi. Onunla iki sene güzel zaman geçirdik. Hoca olacakmış, haberini aldık. Ne zaman ihtiyacı olursa onun takımında oynamaya hazırım" dedi.

Daha sonra karşılaşmayı değerlendiren Muslera şöyle konuştu;

"Bugün çok kötü oynayan bir takım yoktu. Deplasmanda da iyi pozisyonlar buluyoruz. Maçı bu pozisyonlarla koparmamız lazım ama futbol şansımız yanımızda değil. Bazı takımların bazen çok iyi ve kötü periyotları olabilir. Şu an şanssızlıktan dolayı kötü bir periyota girdik. Bildiğim bir şey var sahaya çıktığım tüm arkadaşlarımla birlikte yüzde yüzümüzü vermeye çalışıyoruz. Bu da lig sonuna kadar devam edecek."

"Derbi maçların atmosferi farklı oluyor. Rakibimiz iyi bir dönem yaşıyor. Biz biraz daha kötü bir dönem yaşıyoruz. Oraya çıktığımızda derbi olduğu için diğer maçların haricinda bu derbiye odaklanılıyor. Bizim için oraya çıktığımızda geçmişte yaşadığımız puan kayıplarını bir kenarı bırakıp, galibiyetle ayrılmak istiyoruz"