Süper Kupa zaferi sonrası oyuncularımızın maçla ilgili görüşleri şöyleydi:

Fernando Muslera: "10. kupamı kaldırıyorum. Bu takımın zor zamanları da oluyor ama taraftar desteğini arkamıza aldığımız zaman kupaları kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz. Taraftar yeter ki bize inansın ve güven versin. Çünkü biz her sene kupa alıyoruz. İnanılmaz mutluyum."

Tolga Ciğerci: "İlk geldiğim gün de söylemiştim. 'Burada başarılı olmak istiyorum' demiştim. İnşallah bu sezon bu kupaya yenilerini ekleriz ve daha da başarılı oluruz."

Eren Derdiyok: "Burada kariyerime kupa ile başladığım için çok mutluyum. Kariyer kartımızın üzerinde bu kupa yazacak. Çok mutluyum."

Muslera, Hagi'yi yakaladı



2011-12 sezonunda sarı-kulübün kapısından girdi; geride kalan 5 sezondaki kupa sayısında Rumen efsanemiz Gheorghe Hagi'yi yakaladı...

Gheorghe Hagi... 1996'dan 2001'e kadar 5 sezon Galatasaray forması giydi. 1 Süper Kupa, 1 UEFA Kupası, 4 Süper Lig, 2 Cumhurbaşkanlığı, 2 de Türkiye Kupası kaldırdı. 10 kupayla Galatasaray tarihinin en çok kupa kaldıran oyuncusu konumundaydı. Ta ki 13 Ağustos 2016'da Beşiktaş ile oynanan Turkcell Süper Final maçına kadar.

Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, Beşiktaş maçı sonrası Galatasaray kariyerindeki 10. resmi kupasını kaldırdı ve efsanemiz Gheorghe Hagi ile kupa sayılarını eşitledi. Efsane penaltı kurtarışlarıyla rekoru egale eden Nando, Lazio'dan geldikten sonra 5 sezonda 210 resmi maça çıktı ve 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Muslera'nın bir başka özelliği de Simovic, Prekazi ve Mondragon ile birlikte sarı-kırmızılı formayla 200'den fazla resmi maça çıkan 4. yabancıdan biri olması.