Burak Elmas ile Dursun Özbek arasında dirsek temas sürüyor. Kısa süre önce ikili güçlerini birleştirdi. Elmas da Torrent’in hazırladığı raporu Özbek’e sundu.

Raporda çok ilginç demeçler yer alıyor. Bunlardan en önemlisi de futbolcuların Fatih Terim lehine lobi yapması. O iddiaya göre; yerli oyuncular arasında Arda Turan, yabancılardan Muslera, Terim için sürekli lobi yapıyor. Bu iki oyuncu Galatasaray’da devam ettiği sürece gelecek hiçbir teknik direktörün başarılı olma şansı yok. Arda Turan’ın sözleşmesinin bittiği ortamda Torrent, Muslera'nı gönderilmesini talep edecek.

PENA, BARÇA'NIN KARARINI BEKLİYOR

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Barcelona teknik ekibi gelecek sezon Inaki Pena'yı, Ter Stegen'in arkasında ikinci kaleci olarak düşünse de yönetim, bir diğer kaleci olan Brezilyalı Neto'yu halen elden çıkaramadığı için Pena'ya net kararını iletemedi.

Özellikle maaş giderinden kurtulmak için Neto'yu elden çıkarmak isteyen Barcelona'nın Inaki Pena'yı geleceğin kalecisi olarak gördüğü ve bu yüzden 4 Temmuz'daki hazırlık kampına kendisini davet ettiği belirtildi. Ayrıca Pena'nın 2023 yılında bitecek olan kontratını uzatmak isteyen Barcelona'nın oyuncu ile uzun vadeli yeni bir sözleşme imzalamak istediği ifade edildi.

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

ELMAS'TAN ÖZBEK'E "KULÜPTE GÖREV VERİN"

Elmas’ın Özbek’e Torrent'le ilgili olarak, “Teknik direktör olarak devam etmesini ben tercih ederim. Ancak devam etmeyecek olsanız bile kulüpte kendisine bir görev vermelisiniz. Çok donanımlı. Bize çok faydası olacak bir isim.” tavsiyesinde bulundu.

(Fotospor)