Fenerbahçe derbisinde forma giymek içn büyük bir çaba sarfeden ve bu konudaki düşüncelerini teknik ekibe de ileten Muslera'nın Kadıköy hayali gerçekleşmedi.

URUGUAY MİLLİ TAKIMI'NDA KADRODA YOK

Sağlık ekibinin tedavilerine olumsuz yanıt veren ve ayak parmakları kırıklarında kullanılan kanguru derisinden yapılan özel kramponu da giymesi kesinlikle sakıncalı bulunan Fernando Muslera'nın Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimali ortadan kalktı. 

Galatasaray Sağlık Heyeti ile son iki gündür müthiş bir telefon trafiğine giren Uruguay Milli Takımı yetkilileri de alınan son bilgilerin ardından kesin kararlarını verdiler ve 13 Kasım'da oynanancak olan Ürdün maçı için açıklanan 24 kişilik maç kadrosuna Fernando Muslera'yı dahil etmedi.

DAHA ÖNCE OYNAMIŞLARDI

1975 yılında Gerd Müller ve 2003 yılında Hakan Şükür ayak parmağında olmasına rağmen kendileri için kanguru derisinden hazırlanan özel bir kramponla sahaya çıkmıştı. Yine aynı şekilde, 2006 yılında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın kalesini koruyan Timo Hildebrand aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre formasından uzak kalırken, Hildebrand Nürnberg karşısına yapılan özel ayakkabıyla çıkmıştı.

Sporx