Uruguaylı file bekçisi bundan sonraki hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi olduğunu söyleyerek, ''Çok zor bir rakibe karşı, devamlı baskı yapan bir rakibe karşı oynadık. Ne yazık ki istediğimiz oyunu oynayamadık. Takım oyunu oynuyorlar, rakibe nefes aldırmıyorlar. Yapmamız gereken, bu maçı bırakıp Astana maçından puan alarak Avrupa'ya devam etmemiz. Galatasaray nerede mücadele ederse etsin, hedef en yüksektir. Şu an için gerçekçi hedefimiz Avrupa Ligi. İlerleyen günlerde yeni hocamızla bir şeyler değişecektir.'' dedi. 

Yasin Öztekin ise şu ifadeleri kullandı;

"Burada puan ya da puanlar almak istiyorduk, ama istediğimizi yansıtamadık. Çok şey istiyorduk, ama yapamadık. Atletico Madrid evinde güçlü bir takım. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, olmadı. Artık Astana'yı evimizde yenmemiz lazım. İyi mücadele edip, UEFA Kupası'na gitmek istiyoruz.

Futbolda böyle şeyler oluyor. Biz de yeni hocamız ile yeni bir değişim, takım olmamız lazım. Geçen sene de bu durumları yaşadık. Sonra yeni hocamızla kenetlendik. Bu sene de aynısını yapmak istiyoruz ve sonrasında hem UEFA'da, hem de kendi ligimizde şampiyon olmak istiyoruz"