Arjantin yeni teknik direktörü Edgardo Bauza'yla ilk maçına yarın kendi evinde eleme grubuna liderlik eden Uruguay'a karşı çıkacak.
 
Ancak karşılaşmanın büyük merakla beklenmesinin asıl sebebi oynadıkları liglerde haksız rekabete sebep oldukları söylenen Fernando Muslera ve Lionel Messi'nin karşılaşması olacak.
 
Arjantinli süperstarın ufak bir sakatlığı olmasına rağmen, kısa süreli milli emeklilik döneminin ilk maçına yarın çıkması bekleniyor.
 
Ligin ilk 2 haftasındaki performansıyla Galatasaray kalesine adeta duvar ören Muslera'nın ise oynaması kesin. Karşılaşma için yaptığı yolculuk sonrası havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uruguaylı file bekçisi, "Bizim için Messi'ye karşı oynamak güzel olacak" dedi. 
 
Uruguay'ın güçlü hücum hattının hakkını vermeden de geçmeyen Nando: "Messi gibi oyuncularla aynı sahayı paylaşmak harika. Sadece o da değil, bizde de Luis Suarez ve Edinson Cavani gibi isimler oyuna heyecan katıyorlar" diyerek takım arkadaşlarını da öne çıkardı.
 
Yarınki maç öncesi Dünya Kupası Elemeri Güney Amerika grubunda, Uruguay 13 puanlı Ekvador'un averajla önünde aynı puanla lider. Arjantin ise ilk 2 sıranın iki puan gerisinde üçüncü sırada.