Karşılaşmanın ilk yarısında Karagümrük forması giyen Adnan Uğur'un müdahalesi sonrası Lucas Torreira yerde kaldı ve sarı kart gördü.

"CEZALI DURUMA DÜŞECEĞİM İTİRAZ EDİN"

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı" Uğur Karakullukçu: "Galatasaray için zor bölüm geride kaldı"

Bunun üzerine pozisyonun kırmızı kart olduğunu düşünen Fernando Muslera, teknik direktör Okan Buruk'un yanına kadar gitti ve itiraz edilmesi gerektiğini söyledi.

Muslera'nın Buruk'a: "Hakemin yanına gidemiyorum. Sarı kart görürüm, cezalı olurum ama ayağa bastı, itiraz edin" dediği belirtildi.

VAR UYARISI GELDİ

Yoğun itirazların ardından VAR hakemi Serkan Tokat'ın uyarısının ardından orta hakem Barış Şimşek, kenara gelerek pozisyonu izledi.

Barış Şimşek, pozisyonu incelemesinin ardından sarı kartı iptal etti ve Adnan Uğur'a kırmızı kart gösterdi. Bu kartın ardından VavaCars Fatih Karagümrük 10 kişi kaldı.

GEÇEN HAFTA SARI KART GÖRMÜŞTÜ

Fernando Muslera, geçen hafta Alanyaspor karşısında Boey'in gördüğü kırmızı kart pozisyonunda hakeme itirazı ve kalesini terk etmesi sebebiyle sarı kart görmüştü.

(Uğur Senpire / Hürriyet)