Fatih Terim, Muslera ile anlaşma yapılmasını istedi, yönetim ise topu sezon sonuna attı. Ancak menajeri bu durumdan rahatsız oldu ve görüşmeler yapmaya başladı.

Ocak ayı geldi geçiyor… Fatih Terim’in önceliklerinden birisi Muslera’nın sözleşmesinin uzatılması. Ancak yönetim oldukça yüksek maaşı olan Uruguaylı kaleciye, “Sezon sonu görüşelim” dedi. Musera da arıza çıkarmadı. Tamam dedi. Ancak menajeri başka şekilde düşünüyor. Çünkü Galatasaray yönetimi kabul edilemeyecek bir teklif getirirse Muslera’nın beğenmediği bir anlaşmaya imza atmasındansa olası görüşmelere başlamasını yeğliyor.

Menajerinin kulübe, “Bilginiz olması açısından size sözleşmesi sezon sonunda bitecek Muslera için bazı görüşmeler yaptığımı söylemek durumundayım” mesajını gönderdi.

YİNE FEDA DİYECEK

Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti maaş alan ve yönetimin talebi sonrasında maaşında 500 bin euro indirime giden Muslera'ya 2 milyon euro seviyesinde yeni sözleşme öneren sarı-kırmızılı yönetim, Uruguaylı file bekçisinin menajerinden gelecek olan cevabı bekliyor.

(Fotomaç)