Milan CEO’su Adriano Galliani dün akşam yaptığı açıklamada takımımızın Luiz Adriano’yu kiralamak için bir girişimde bulunduğunu fakat onu göndermeyi düşünmediklerini ifade etmişti. Fakat İtalyan medyasında yer alan haberlere göre sarı kırmızılı ekibin radarındaki tek Milanlı Adriano değilmiş.

DİEGO LOPEZ İÇİN DE GÖRÜŞME YAPILACAK

İddiaya göre Galatasaray, Milan’ın İspanyol file bekçisi Diego Lopez ile ilgileniyor. Boyko transferinden önce Beşiktaş’ın da gündemine gelen Lopez, siyah beyazlı ekipten yıllık 5 milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girmişti. Sarı kırmızılı ekibin Lopez için Milan ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtiliyor. 

Sezona Milan’ın as kalecisi olarak başlayan 34 yaşındaki eldiven daha sonra sakatlık geçirmiş ve formasını 1999’lu doğumlu Donnarumma’ya kaptırmıştı.

Tecrübeli eldiven Milan'a gelmeden önce Real Madrid forması giydiği zamanlar Iker Casillas'tan da formayı kapmıştı.

BU DURUMDA MUSLERA SATILIYOR MU ?

İtalyan medyasında yer alan bu transfer iddiası akıllara “Acaba Galatasaray Fernando Muslera’yı satıyor mu?” sorusunu da beraberinde getirdi. UEFA’dan ceza yemesine kesin gözüyle bakılan sarı kırmızılı ekibin elindeki yıldız oyuncuları satması kaçınılmaz olabilir.

Başkan Dursun Özbek ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Muslera ve Sneijder’ın kesinlikle satılık olmadıklarını açıklamıştı.