Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli file bekçi, "Altın değerinde 3 puan kazandık. Son haftalarda kazanmaya başlayan bir Galatasaray var. Tanrı'ya şükürler olsun ki 3 puan aldık ve puan cetvelindeki yerimizi de yukarıya taşıdık. 4 senedir eleştirilen bir Galatasaray var ama şöyle bir dönüp baktığımızda 4 senede 3 şampiyonluk var. Türkiye'nin en başarılı takımı. Tanrıya şükürler olsun ki bize bu tip insanların sesini kesme şansını veriyor." dedi.

Performansıyla ilgili de konuşan Muslera, "Sezon başı hep zor oluyor. Tatilden dönersiniz ve bir adaptasyon süreci geçer. Her maç benim de performansım daha iyiye gidiyor. Benim buradaki amacım takımıma yardımcı olabilmek. Her geçen maç bunun daha iyiye gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bilal Kısa: Mutluyuz

Galatasaray'ın orta sahadaki tecrübeli ayaklarından Bilal Kısa, ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini söyledi: “Astana maçında moralimiz bozulmuştu. O yüzden bu maça hazırlanmak zor oldu. Başakşehir de iyi bir takım. Pozisyon vermedik. Kontrol bizdeydi. Mutluyuz. 3’te 3 yaptık. Takımıma elimden geldiği kadar faydalı olmaya çalışıyorum. Yeni bir takıma geldim. Büyük yıldızlarla bir arada oynuyorum. Zamanla daha iyi olacağım.”