Aslan’ın yabancı kaleci geleneğinin

tarihe geçen isimlerinden biri oldu Muslera… Urugaylı kalecinin adı Simovic, Mondragon, Taffarel gibi efsanelerle birlikte anılıyor. Nasıl anılmasın ki? O geldiği günden beri sarı-kırmızılıların içi çok rahat. Zaten adının Barcelona için yazılması, Manchester United’ın onu TT Arena’da izlettirmesinin sebebi de işte müthiş özgüveniyle taraftara verdiği bu rahatlık.


İşte Cimbom’un 19. kez mutlu sona ulaşmasında önemli pay sahiplerinden olan Uruguaylı file bekçisiyle şampiyonluk kutlamalarının merkezi Reina’da ayak üstü konuştuk. Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu Supertotobet söyleyen Fernando Muslera’ya Barcelona’yı sorunca net bir cevap verdi: “Hiçbir şeyden haberim yok. Beni şu ana kadar kimse aramadı. G.Saray ile 3 yıllık sözleşmem var”

BİZİ BIRAKMA MUSLERA

Ancak bu cevabından çok Muslera’nın tavırları dikkat çekiciydi… Uruguaylı file bekçisi transfer sorularına cevap verdikten sonra arkadaşımız Egehan Şengül’e eliyle Reina’daki kutlamaları gösterdi ve “Şuraya bak… Ben burada çok mutluyum”
ifadelerini kullandı.

Gözlerinin içi gülen Muslera’nın takımda kalması için dün Reina’da da yoğun faaliyet vardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sevgi çemberine aldıkları Uruguaylı file bekçisine “Seni çok seviyoruz. Sakın gitme. Senin ellerinde Şampiyonlar Ligi kupası kalkacak” dediler.

Egehan ŞENGÜL / AMK