GSTV'nin Florya'daki stüdyolarında özel olarak gerçekleştirilen röportajda açıklamalarda bulunan Muslera, futbol hayatına Wanderers Kulübünde başladığını ve Avrupa'ya ilk adımını Lazio ile attığını belirterek, "Galatasaray'dan çok şey öğrendim. Çok büyük başarılar yaşadım. Kariyerimde çok önemli bir yer alacak." dedi.

''Bize güven veriyorlar''

Futbolda kalecilerin de artık oyunun içinde olduğunu belirten başarılı kaleci, "Günümüz futbolunda kaleci de oyun içinde olmak zorunda. Ben de elimden geldiği kadar bunu yapmaya çalışıyorum. Uzun yıllardır Galatasaray'da oynuyorum. Çok önemli bir takımdayım. Bu sene çok iyi bir kadromuz var. Oynadığımız oyundan da inanılmaz zevk alıyorum. Oyun içinde kendinize güvendiğiniz anlar oluyor. Takım arkadaşlarım, taraftarımız ve camiamız bana bu güveni veriyor." ifadelerini kullandı.

''Galatasaray kariyerimi yükseltiyor''

Muslera, sarı-kırmızılı formayı giymeye başladığından beri kupalar kazandığını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, "İlk geldiğim gün buraya kupalar kazanmak için geldiğimi söylemiştim. Türkiye'nin en iyi takımına gelmiştim. Bu kadar kupa kazanmayı ben de beklemiyordum. 5 senedir buradayım. Altıncı sezonuma girdim. Kupalar kazanmaya devam ediyoruz. Takım arkadaşlarımın yardımıyla amacımı gerçekleştirmeye devam ediyorum. Bu da beni inanılmaz mutlu ediyor. 10 kupa da benim için çok özeldi. Hem takım için bir kupa kazanmış oluyorsunuz hem de kendi kariyerinize bir başarı daha ekliyorsunuz." değerlendirmesinde bulundu.
.