Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli isim, Kadıköy’de yıllar sonra kazanmak istediklerini ancak başaramadıklarını söyleyerek, “1 puan da iyidir” yorumunda bulundu.
Muslera’nın sözleri şöyle;

İlk yarıya baktığınızda iyi oynamadık ne yazık ki.. İkinci yarıya çıkarken bir şeylerin değişmesi gerektiğini söyledik. Zaten farklı bir Galatasaray vardı. İkinci yarı maç bize dönebilirdi. Ne yazık ki 1 puanla dönüyoruz.

Uzun zamandır burada kazanamayan bir Galatasaray vardı. Tarihi baştan yazmak istiyorduk. Ancak bu nasip olmadı. Burada daha iyi performans gösterip galibiyetle ayrılabilirdik. Önemli olan böyle zorlu derbilerde deplasmanlardan puanla ayrılmak iyidir.

Sarı-kırmızılıların Alman oyuncusu Lukas Podolski karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa görüşlerini paylaştı.

İŞTE PODOLSKİ'NİN SÖZLERİ...

"Maçın öneminin farkındaydım. Skordan dolayı kesinlikle mutlu değiliz,  kazanmak istiyorduk. İstediğimize ulaşamadık. Şunu çözmemiz lazım hep ilk golü yiyoruz. Üzgünüz. Tecrübeli bir oyuncuyum, gergin atmosferlerde oynadım. Maaledef başaramadık şimdi Perşembe günü oynayacağımız maça odaklanacağız"