Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor önünde çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Muslera, Eray'ı da özellikle tebrik ederek, ''Çok önemli bir 3 puandı. Morale galip gelemeye ihtiyacımz vardı. Zor bir maçtı,10 kişi de oynadık. Tüm takımı tebrik edyorum. Eray'ı da kutluyorum. Çok rahat bir kaleci ve çok iyi bir kaleci. Onun bu şekilde kendine güvenmesi beni çok mutlu ediyor'' ifadelerini kullandı.

DÖNÜŞ İÇİN TARİH VERMEDİ!

Sakatlığının ilk dönemde bu kadar ciddi olmasına şaşırdığını da belirten Uruguaylı file bekçisi, sahalara ne zaman döneceği hakkında da net bir tarih vermezken, ''Tabi beklenmedik bir sakatlandı ve bu kadar ciddi olacağını tahmin etmiyordum. Yapılan tespitlerde ne kadar ciddi olduğu ortaya çıktı. Ben de biran önce oynamak istiyorum. Doktoruma teşekkür ediyorum beni dinlendirdi hemen sahaya sürmedi. Yüzde yüz döneceğim zamanı doktorlarım daha iyi biliyor. Sakatlığım daha iyiye gidiyor. Ama basında bazı yorumlar çıkıyor, oynayabilirmiş diye... Ancak önemli bir sakatlık geçirdim ve kesinlikle geçen maçta oynayabilecek düzeyde değildim. Bu haberler beni üzüyor. Kendimi daha iyi hissediyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var'' dedi.

''ÖNEMLİ OLAN SEZON SONU''

Galatasaray'ın ligdeki ve Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu da değerlendiren Uruguaylı, önemli olanın sezon sonunda şampiyon olmak olduğunu ''Maç maç bakmalıyız. Her maçta 3 puan almak istiyoruz. Önemli olan sezon sonunda ne olacağı. Şuan için puan farkının olması önemli değil. Biz maç maç bakıp kazanıp sonra diğer takımlara bakacağız. Madrid maçı tabi kolay değil. Galatasaray gibi sahaya çıkarak puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz'' sözleriyle belirtti.

Muslera son olarak Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele edeceği için de çok mutlu olduğunu söyledi.



Webaslan