Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri derbinin ardından açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli file bekçisi derbi sonrası, "Değinmek istediğim iki konu var. İki duyguyu bir arada yaşıyorum. Mutluyum çünkü çok önemli bir derbi kazandık. Puan farkı ne olursa olsun kazanmak çok önemliydi. Biz de bunu başardık, güzel bir futbolla başardık. Ligin sonuna kadar neyin ne olacağı belli olmaz. Kalan haftalarda kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMALARI ÜZDÜ"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamalara üzüldüğünü belirten Muslera, "Beni maç öncesi üzen açıklamalar vardı. Maç öncesinde rakibimiz Fenerbahçe'den beni üzen açıklamalar yapıldı. 'Galatasaray'a karşı bir daha kazanmak çok güzel olacak', 'Kazandığım zaman sahanın ortasında saçımı kestireceğim', 'Ligin en kolay maçı bizi bekliyor' gibi. Bu tarz açıklamalar olmamalı. Bunlar hoş değil. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Birbirimize saygı duymamız lazım. Bakıldığı zaman saha içinde milli takımlardan birçok arkadaş var. Benim de arkadaşlarım var. Bunlar beni üzdü. Bu açıklamalar futbolun şiddetini artırır ve ne yazık ki bizi daha kötü yerlere götürür. Kimse oynanmamış bir maç için açıklama yapılmamalı. Bunlar benim kendi yorumum" açıklamasını yaptı.