Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, "Galatasaray'da mutluyum. Bana ve kulübüme herhangi bir resmi teklif gelmedi." dedi.

Kötü günlerinde futbolcuların bazılarına tepki gösterilirken Muslera'ya taraftarın sahip çıktığının hatırlatılması üzerine Muslera, her takımın yaşayabileceği bir periyottan geçtiklerini dile getirdi.

Taraftarların desteği için teşekkür eden Muslera, "Bana hep pozitif davrandılar. O yüzden burada çok mutlu olmama sebep oluyorlar. Tabi biz bir takımız, böyle kötü bir periyottan çıkmayı, eski halimize dönmeyi başardık. Bu konuda çok mutluyuz" ifadesini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında düşüncesi sorulan Muslera, bu sezon 4'üncü yıldızı almayı hedeflediklerini söyledi.

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile rekabet ettiklerinin altını çizen Muslera, "Her sene şampiyonluk yaşamak isteyen bir takımız. Umarın sezon sonunda da gülen taraf biz oluruz" dedi.

Bayern Münih kalecisi Neuer'e de övgüler yağdıran Muslera, "O bir gezegenden gelmiş gibi oynuyor. Yaşımız aynı olsa dahi ben her zaman iyi şeyleri almaya çalışırım. Çünkü benim de büyük hedeflerim var." ifadelerini kullandı.