Muslera’dan da Okan’a destek var. Terim’le konuşan Muslera, “Ona güvenmeliyiz. Çok iyi bir kaleci” dedi. Tecrübeli teknik adam bu dönemde ayrıca genç kaleciler Berk ve Batuhan’a da çok güveniyor. İkisini de sezon öncesi yaz kampına götürmeyi düşünüyor. 

HEDEF MUSLERA’NIN EKİM ORTASINDA SAHALARA DÖNMESİ

Kaval kemiği iki yerden kırılan Muslera’nın en iyi ihtimalle 6 ay, en kötü ihtimalle 8 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor… kulüp doktoru Yener İnce’nin İngiltere’de uygulanan “yeni nesil bir tedavi yönetimini” incelediği, bu süreyi 4 aya düşürebilmek için çalışmalara başladığı bildirildi.

İnce’nin hedefi Muslera’nın TFF’ye bildirilecek 28 kişilik maç kadrosunu dışında bırakmamak. 22 Eylül’de sona erecek transferin ardından, muhtemelen 25 Eylül’de bildirilecek 28 kişilik kadroda Uruguaylı kalecinin adının olması.

Tahmin edildiği gibi Muslera 4 ayda iyileşirse Ekim ayında sahalara dönmeyi başarırsa en fazla 6 ila 8 hafta arasında sahalardan uzak kalacak.

Bu arada İnce’nin ilk hedefi normalde 70 gün olan kaval kemiğinin kaynama süresini 40 güne çekmek olacak. Kulüp doktoru Yener İnce’nin Fatih Terim’le yaptığı görüşmede; “Dünyada bu kırıkla en erken oynama süresi neyse o sürede Muslera’yı hazır edeceğiz” sözü verdiği bildirildi.

Kaynak: Fotospor