Galatasaray Mart ayı Olağan Divan Kurulu toplantısında kulüp başkanı Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından açıklamalarda bulundu ve ona çok sert bir cevap verdi.

İşte o açıklamalar;

"Ben Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından bir şey söylemek istemiyorum. Sadece tek bir şey sormak istiyorum. Dursun Özbek ya kendisi ya da muhasebecisini yollasın, birlikte bakalım. Ben kendisinin söylediği rakamlara katılmıyorum. Kendisi de bakabilir. 

Otel konaklamasını yapmıştır ama ben yine de kimin nerede kaldığını, ne yaptığını görmek istiyorum. Ancak bu yok, göremiyorum.  Dursun Özbek kulübe finansal kolaylık sağlamıştır ama bunu yaparken temlik koydurmuştur. Karşılığında senet alabilirdiniz. Sevgili Dursun Özbek neden daha önce bağışlamadı, şimdi bağışladığını söylüyor? 

Sevgili Galatasaraylılar, Galatasaraylıya yakışan bir şekilde dinleyin. Ben Dursun Özbek'i suçlamıyorum. Ona sorular soruyorum. Ağır suçlamalar mı? Öyleyse ağır suçlamalar yapmaya devam ediyorum.

Etikten, Galatasaraylılıktan bahsetti, kesinlikle katılıyorum. O halde, siz seçimi kaybedince bu bağışları düzenleyemezsiniz. Takvimde düzeltmeye gitmezsiniz. Dursun Özbek kolaylıklar sağlamıştır ama bu işlemleri, ne olurdu bizle konuş, ne alacağın varsa al. Biz sana bu haksızlığı yapmayız. Ama sen bir kısım bağış yapıp ama faturalarda düzenleme yapamazsınız. 

Bakın ben suçlama yapmıyorum. Galatasaray ahlakı ve edebiyle devam edelim. Dursun Özbek bir şey söyledi, ben yanlış mı anladım? Dursun başkana ben dedim ki, 'rehini kaldırın' O da bana dedi ki, 'kaldırıp ne yapacaksın?' dedi tepki gösterdi. Sevgili Galatasaraylılar, taraf olmayın! Galatasaraylı olun. Ben objektif oluyorum. 

Sevgili Dursun Özbek sen markaya zarar vereceksin sonra markaya zarar vermemek için susun diyeceksin! 

Tekrar ediyorum, eğer Dursun başkanın bu üç senedi, yanlış anlamadıysam almayacağını söylemişti. Kendisi yanıtlasın, ben ona hep söylediğim kuvvetli alkışı vereceğim. Dursun Özbek lütfen açıklasın. Bunu rica ediyorum, teşekkür ediyorum."