Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu toplantısında bir önceki başkan Dursun Özbek ile gerginlik yaşadı. Özbek'e ait olan bocun ödeme planıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Şu anda size 140 milyon lira ödeyemeyiz" dedi.

"DURSUN ÖZBEK, YÜZDE 4'LÜK HİSSEYE REHİN KOYDU"

"20 Ocak 2018'de seçim yapıldı. 24 Ocak'ta devir teslim yapıldı. 20-24 Ocak arasında yönetim kurulu toplanıyor ve yüzde 4'lük hisseyi rehin ediyor. Fakat özel kuruluş, Dursun Özbek seçimi kaybettiği için bunu vermiyor. Sayın Başkan hisseleri bir başka kuruma geçirip rehnediyor. Bu arada Emlak Konut'tan 19 milyonluk ekstra bir temlik alınıyor. Biz Sayın Başkan'a haklı olduğunu ancak o dönemde bu borcu ödeyemeyeceğimizi söyledik. Hisseler zaten senin elindeydi. Rehin almışsınız."

"ŞU ANDA 140 MİLYON LİRA ÖDEYEMEYİZ"

"Florya'yı aldığımız anda Dursun Özbek'ten haciz işlemi geldi. Allah hiç kimseye haczi yaşatmasın. Ben ne Dursun Özbek'in düşmanıyım ne de rakibiyim. Sen bize borç verdin. Biz bunu sana ödeyeceğiz ama sen bizi öyle bir sıkıştırdın ki. Ben şu anda 140 milyon lirayı ödeyebilecek durumda değilim diyorum anlamıyor musunuz?"

MUSTAFA CENGİZ İLE EŞREF HAMAMCIOĞLU ARASINDA POLEMİK

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, konuşmasını yaptığı sırada Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile gerginlik yaşadı. Mustafa Cengiz, "Laf atmayın! İzin verin konuşayım. Bana hakaret eden kişi, benim hakaret ettiğimi söylüyor. Ben kime hakaret ettim arkadaşlar çıkın söyleyin. Ben de insanım, sinir sistemlerim var. Bir yere gelince tepki veriyor. Gayet insani. Ben kişisel olarak hiç kimseye hakaret etmedim." ifadelerini kullandı.

Futbol Arena