Cengiz, kendilerine yönelik eleştirilerden Fatih Terim'le ilişkisine, olağanüstü seçimden şampiyonluk yarışına kadar Galatasaray gündemini değerlendirdi. 

İşte açıklamalar...

"HOCADA GALATASARAY TERBİYESİ VAR"

“Yok Fatih Terim kapıyı vurmuş da Abdurrahim (Albayrak) durdurmuş da… Yalan! Her gün konuşuyoruz; benim kanserim hariç günlük işleri… Bu sıralar kovid ve sakatlıkları konuşuyoruz. Bir profesyonel yaşantısına dikkat etmeli. Hocanın futbolcularla işi zor. Bakın hoca kolay bir adam değil. Mührünü vurmuştur hem Galatasaray'a hem Türk futboluna… Ben de zorum. Aslında hoca da ben de çok kolayız. İdare etmesini bilirsen… Hocanın bize hiçbir saygısızlığı olmamıştır. Oturması, kalkması, bir Galatasaray terbiyesi vardır.”

"BİZ DEVAM EDER MİYİZ?"

“Biz devam edersek imzalarız. Çünkü 3+2 yıllık yaptık opsiyonlu… Gelecek yönetimin elini rahatlatmak için öyle yaptık, hoca da öyle istedi. Hoca da öyle her yönetimle çalışmaz. Her hocanın prensibi var. Aslında bomba soru şu: Biz devam eder miyiz?”

"MUSTAFA CENGİZ NEREDE POT KIRDI?"

- Seçimle ilgili gelişmeler ne durumda?

“Baba, bir hırsızı yakalayan oğluna demiş ki ‘Getir…' Oğlu yanıt vermiş: ‘Gelmiyor…' Baba ‘O zaman bırak gitsin' karşılığını verince de evladı, ‘Gitmiyor' demiş… Benim durumum da böyle. Seçime gitmeye kalktım zorladım, çok da istiyordum hâlâ da istiyorum. Bizi öyle bir baskı altına alıyorlar ki kendimizi anlatmaya vaktimiz yok. Futbolcuların gecikmiş ödemelerini hallediyoruz. Yapılandırmaya çalışıyoruz. Bazıları 1 ay divana hazırlanıyor. Mustafa Cengiz nerede pot kırdı, Yusuf Günay nerede hata yaptı, Abdurrahim ne etti…"

Kaynak: Sporx