Aslan, Hatayspor’u yendi. Alanyaspor, Gençlerbirliği’ne yenili ve  zirvede puanlar eşitlendi. Sarı-kırmızılıların gündemini ara transfer hızlı bir şekilde oluşturmaya başladı. 26 Aralık’ta kongre olmayacağı için Başkan Mustafa Cengiz, Mayıs ayında yapılacak kongreye kadar görevde kalacak. Gelen bilgilere göre Cengiz’in amacı kongreye şampiyon takımın başkanı olarak gitmek. 

Aday olacağının mesajını geçtiğimiz günlerde veren Cengiz bu yüzden Ocak ayında paraya acımayacak. Sezon öncesinde olduğunun aksine devre arasında Terim’e daha fazla transfer alanı yaratacak. Hocanın bir dediğini iki etmeyecek.

Cengiz'den Kemerburgaz açıklaması

Mustafa Cengiz, ağaç ve yeşil sevgisinin ilkokul çağında öğretilmesi gerektiğini belirterek, "Bugün İstanbul susuzluk sorunu çekiyorsa, bunun nedenlerinden biri de ormanı hoyratça kullanmamız." dedi.

"Bu arsayı devlet bize tesis etti. Burada adaletin dehlizleri var. Her ay bir bölge idareden reddediliyor. Böyle bir komedinin içindeyiz. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camiasıdır. Biz rica ediyoruz, bir an evvel adaletin ve hukukun emrini yerine getirsinler. Devletle uğraşılmaz. Devleti karşısına almak çok yanlış. Biz bunu tavsiye etmiyoruz onlara. Karar çıktığı anda, pandemiye rağmen tesisi yapacağız. Bir de Büyükçekmece'de bir projemiz var. Hocamızla gidip bakacağız. Onu amatörlere düşünüyoruz. Elimizde enstrüman çok. İnşallah hepsi kısa zamanda olacak."

Kaynak: Fotomaç