Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalar yaptı. 

"Kimse endişe etmesin"

"UEFA, bizi 21 oyuncuyla sınırladı ve bunun 5'i yerli olmalı. Bu bağlamda da altyapı oyuncuları çok önemli. Türk futboluna altyapıdan oyuncular çıkmasını umut ediyoruz. Bu maçlardan da Galatasaray para kazanıyor. Tunus'ta oynayacağız, AEK ile de oynayacağız. 160 bin AEK maçından, 140 da Tunus'ta oynayacağımız maçtan kazancağız. Kimse endişe etmesin. Sineğin yağını çıkarmıyoruz ama her anlamda mücadele ediyoruz. İnşallah Galatasaray iki yıl içerisinde iyi bir yere gelecek."

Gomis, takımdan ayrılacak mı?

"Ben de iddiaları duyuyorum. Ben de bazen şaşırıyorum. Abdurrahim Bey ve Fatih Hoca'yı arayıp, 'Böyle bir şey var mı?' diyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. Scout ekibi ve teknik heyetle birlikte çok sıkı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Biz satmadan alamayız. Biz sattıkça alacağız. Oyuncularımızı da satmak istemiyoruz. Türkiye Ligi, Avrupa'nın dört büyük liginden biridir ve şampiyonluk da çok önemli. Bütün futbolcularımıza teklif var. Bu kadro şampiyon bir kadro."

"Birçok takım ligden çekildi ama biz çekilmeyeceğiz"

"Basketbolda taraftarımıza büyük hak veriyorum. İyi niyetliler için diyorum. Pusuya yatanlar için demiyorum. Basketbolda UEFA kısıtlamalarından dolayı yeni düzenlemeye gidiyoruz. Sadece Erkek Basketbol borcu 17 milyon TL civarında. 2-3 basketbolcu ile anlaştık. Teknik adamlarla da görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'ı yakışır bir hale getireceğiz. Birçok takım ligden çekildi ama biz çekilmeyeceğiz. Camianın başını yere eğdirmeyeceğiz." dedi.

Haber Ajansspor'dan alınmıştır.