Taraftarlarımız, Azerbaycan'ın Neftçi takımını çok istediler. Bizim meyilimiz oydu. Hem kardeşinizle maç yapacaksınız, hem galip gelecek ya da mağlup olacaksınız. Yani, iki duygu bir arada. Gerçek olan şu ki, şükür ki sizle maç yapmak nasip oldu. Biz bundan çok mutluyuz. Bizim oynayacağımız takım kardeş takımımız. Hem de en yakın kardeşimiz. Lafla değil akrabalıkla. Bizim Türk, Azeri kardeşlerimiz. Neftçi'nin her zaman başarılı olmasını isterim. İran'da da Traktör kupayı aldı. Onda da Türk halkı çok mutlu oldu. Neftçi'yi çok seviyoruz. Onlarla bu maçı yapacak olmaktan ötürü çok mutluyuz.

"TARAFTARA EL SALLAYACAKLAR"

"Azerbaycan'da Galatasaray taraftarları, takım ile birarada olmak istiyor. Hiç olmazsa 10-15 metre mesafeden olsa görelim."

Mustafa Cengiz: Ben söyleyeceğim. Takım stadyuma gitmeden önce, teknik direktörümüz ve futbolcularımız el sallasın. Ben bunu ileteceğim. Neftçi'nin başkan ve başkan yardımcısına selam söylüyorum. Tüm Azerbaycan halkına ve bütün Neftçi'ye de selamlar...

AZERBAYCAN'DAN TRANSFER OLURSA...

"Azerbaycan kulüplerinden birinden bir Azeri futbolcu transfer gündeminizde var mı?"

Bizim özellikle özkaynaklarımıza yönelmek gerekir. Gerek Azerbaycan, gerek Türki cumhuriyetlere dönmemiz gerekir. Aramamız gerekir. Özellikle, futbol tutuluyor. Scout ekiplerimizin incelemesi gerekir. Öyle bir durum olursa çok mutlu oluruz. Ben bunu bir not olarak aldım. İnşallah bu yönde çalışmalarımız olacak.

"FATİH HOCAMA UZUN ÖMÜRLER"

Fatih Hocama da nice uzun ve mutlu ömürler diliyoruz Galatasaray ile birlikte.

ORTA SAHA TRANSFERİ

Oluyor. Mükemmeli bulmak için mücadele vermemiz gerekiyor. Tam mükemmele asla ulaşamazsınız yaradılan olarak. Santrfor yokken ligin en çok golünü attık. Defans yok dendi ligin en az gol yiyeni olduk. Orta saha ile ilgili çalışmamız var. İnşallah bitireceğiz ve taraftarı mutlu edeceğiz. İnşallah.