Milliyet gazetesi yazarı Osman Şenher*, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Arda Turan transferi konusunda bazı kulüp üyeleri tarafından 'ibra' ile tehdit edildiğini yazdı.

Osman Şenher, yazısının ilgili bölümünde, "Galatasaray camiasındaki insanlara ne demeli. Başkan Mustafa Cengiz ile konuşmadım. Ama benim yanıma gelenler, "Arda gelirse kesinlikle marttaki mali kongrede Başkan Cengiz'i ibra etmeyiz" diyorlar. İş bu boyutlara geldi." yazdı.

"CENGİZ'E MESAJ YOLLUYORLAR"

"Geçen sene martta Arda mı takımdaydı. Peki o zaman Mustafa Cengiz'i neden idari konularda ibra etmediniz, kulübü mahkeme kapılarına düşürdünüz." diyerek yazısına devam eden Osman Şenher, "Esasında bu grubun konuşmaya hiç hakkı yok. Galatasaray'ı mali yönden yerle bir edenlere, Galatasaray Adası'nı yıktıranlara, Florya'yı satanlara hiçbir şey demediler. Şimdi de olayı Arda Turan'a bağlayıp, güya Başkan Cengiz'e mesaj yollamak istiyorlar." ifadelerini kullandı.

"HOCAM GENEL KURULDA BİZİ ZORA SOKAR"

Sözcü gazetesinde çıkan Mustafa Cengiz - Fatih Terim'in Arda Turan toplantısıyla alakalı detaylar yer aldı.

Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'e, "Hocam, camia yaşanmışlıklardan dolayı bu işe farklı bir anlam yükledi. Üyelerin büyük bölümü Arda'nın geri dönüşüne karşı. Mart ayında mali genel kurul var. Bu transfer, bizi zora sokar. Haziran ayında bu konuyu tekrar konuşalım" teklifi yaptığı ancak Terim'in kabul etmediği iddia edildi.

Sporx