Mustafa Cengiz, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye çok ağır göndermelerde  bulunacak. Rakip takımın harcama limitlerini aşan futbolcu sözleşmelerinin tescilinin talimat hükümlerine aykırı olduğunu açıklayacağı iddia edildi. Cengiz’in açıklaması sırasında bazı resmi evraklar göstereceği de gelen bilgiler arasında.

Ayrıca Jose Sosa’nın menajerinin Galatasaray’dan istediği rakamla ilgili resmi bir yazıyı göstereceği, Fenerbahçe’ye imza attığı rakamın çok çok üzerinde olan resmi yazışmayı paylaşacağı belirtildi.

Aynı şekilde Fenerbahçe’ye giden Caner Erkin, Filip Novak, Mert Hakan, Enner Valencia ve Diego Perotti’nin menajerleri tarafından Galatasaray’dan istenen rakamlarla ilgili bilgileri de gösterecek.

Bu arada camia içinden pek çok ismin Fenerbahçe derbisinden önce böyle bir açıklamanın iki taraf arasında gerginlikten başka bir işe yaramayacağını iddia ederek Başkan Cengiz’i vazgeçirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında.

PUAN SİLME TALEP EDECEK

Cezai Yaptırımlar Maddesinin 2’nci Bendine göre; Fenerbahçe için transfer yasağı hatta puan silme cezası talep edeceği bile konuşuluyor.

(Fotomaç