Her dönemde kendisine sarılan Alp Yalman ve Faruk Süren gibi eski başkanlar bile, “Artık hocayla olmuyor” demeye başladı. Her dönemde yanında olan Abdürrahim Albayrak’la ipler zaten çok kopmuştu.

Avukatı Rezzan Epözdemir’I yönetimine sokarak ve genel kurulda ağırlığını koyarak Burak Elmas’ı başkan seçtiren Terim büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Solbakken/Dennis Man krizi yüzünden ihanete uğramış hissediyor.

Kendisinin seçtiği Selçuk İnan ve Necati Ateş’in gönderilmeye çalışılmasını, yerine Işıtan Gün’ün lisansı iptal edilen tartışmalı bir menajerle çalışarak teknik direktör aramasını ise “ihanet” olarak görüyor.

Yönetimin yapılan son toplantısında bir yöneticinin söylediği, “Mustafa Cengiz’in çok hakkını yemişiz. Rahmetli boşuna, Fatih Terim’le çalışmayacağım dememiş” sözleri damga vurdu.

BURAK ELMAS YANIT VERDİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yönetim ve Fatih Terim arasında yaşandığı iddia edilen ayrılık söylentilerine cevap verdi.

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray’da kutuplaşmadan ve iç kavgadan beslenen iktidar meraklısı kişilerin bazen sesi çok çıksa da Galatasaray’ın geleceğini düşünen çoğunluğun kalbi ve akli desteği ile doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

(Fotospor)