Haziran ayında da Pazar günü kapanma beklendiği için 12-19 Haziran tarihlerine ertelenen başkanlık seçiminin yine yapılamayacağı düşünülüyor. Bu yüzden Başkan Mustafa Cengiz, Haziran ortasında başlayacak kampta yer alacak ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde takımın başında sahaya çıkacak bir teknik direktör arıyor.

Yusuf Günay’ın Jürgen Klinsmann ve menajeriyle görüştüğü ortamda Mustafa Cengiz ise oldukça kızgın. Çünkü Okan Buruk ve Çağdaş Atan’ın yanı sıra Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoğlu bile kendisine “hayır” dedi. Hasan Şaş da tepkilerden sonra geri adım atmak zorudna kaldı. Şu an için Galatasaray’dan yetişmiş olanlar dahil yerli bir teknik direktör bulması zor gözüken Mustafa Cengiz son kozunu oynadı.

YILMAZ VURAL ORADA DURUYOR

"Fatih abilerinin gazabından mı korkuyorlarmış? Beni bu şekilde köşeye mi sıkıştıracaklarını düşünüyorlarmış? Onlardan korkan onlar gibi olsun… Yılmaz Vural hoca aslan gibi orada duruyor. Bir telefonuma bakar. Atlar gelir. Bizi Şampiyonlar Ligi’ne sokar. Koskoca Galatasaray hocasız kalmaz. Kimse merak etmesin.." dedi.

ARDA TURAN'A VETO

Bu sezon ilk 11’de 22 maça çıkmadığı için opsiyonu devreye girmeyen Arda Turan, Mustafa Cengiz-Fatih Terim geriliminde hocasından yana tavır aldı. Arda Turan’ın bu hareketi sonrasında Cengiz, kontrat uzatmayı gündemine bile almadı.

Kaynak: Fotospor