Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT SPOR'da yayınlanan Gündem Futbol programında sarı kırmızılı camia hakkındaki son gelişmeleri anlatıyor.

Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray adının olduğu her yerde şampiyonluk için mücadele eder. Bursaspor maçı şampiyonluk ümitlerimizi pekiştirdi. İnşallah bu sezon da şampiyon olacağız.

''Hocamıza imza törenini yapacağız''

Gönüllerimiz birlikte. Hocamızla devre arasında imza töreni yapmak istedik, fırsat bulamadık. Şimdi yapalım desek bunu Genel Kurul'da oy almak için yapıyoruz değerlendirirler diye yapmadık. Genel Kurul'dan sonra hocamızla bir imza töreni gerçekleştireceğiz.

''Diagne büyük bir oyuncu''

Mbaye Diagne çok büyük bir oyuncu ve özellikle hocamızın istediği bir oyuncu. Teknik heyet ne derse, yapmaya çalışırız. Diagne transferi bizi zorladı ama doğru bir tercih. Biz hale UEFA'da artı durumdayız. Attığım her adımda forvet dediler. Ben bundan rahatsız olmadım. Bu ilgiyi gösterir. Taraftar takımına sahip çıkıyor. Ait olmak değil sadece, sahiplenmeniz gerekiyor. Diagne 3 golü hemen atamadı diye hemen yuhlamamamız gerekir. Roma bir günde kurulmadı, olacak.

''Bir futbolcu aldık, çok zorlandık''

Biz Eskişehir'den bir futbolcu aldık, çok zorlandık. İsim vermek istemiyorum. Biz de kendi evlatlarımızın yetişmesini ve parlamasını istiyoruz.

''Algıyı kırmak mümkün değil''

Amatör branşlarda çok düşük bütçelerle oynuyoruz. 3 büyük kulübün büyük olmasının nedeni amatör sporlara verdikleri değerdir. 2011'den beri voleybolda ilk kez Türkiye Kupası finaline kaldık. Malatya'ya gittim, Bursa maçına gitmedim diye eleştirildim. Algıyı kırmak mümkün değil. Teşekkür beklemiyorum ama hakkaniyetli yorumlar bekliyorum.