GS TV canlı yayınında önemli açıklamalar yapan Mustafda Cengiz, Gençlere'de oyun önerilerinde bulundu. Özellikle Pubg oyununda yaşadığı olayı anlatan Cengiz, ''İlk oynadığımda bir adım bile atamadım. Hemen beni vurdular. O oyunu oynayanları tebrik ediyorum.'' dedi.

Mustafa Cengiz'den Pubg açıklaması;

Mustafa Cengiz: "Gençler oyun tavsiyesi istiyorsa The Talos Principle'ı tavsiye ederim. PubG diye bir oyun var. İlk oynadığımda bir adım bile atamadım. Hemen beni vurdular. O oyunu oynayanları tebrik ediyorum."

Zarar 105 milyon TL

"Hiç beklenmedik bir anda geldi bu virüs. Çoktan çok, azdan az gider diye bir söz var. En çok yayın geliri, seyirci geliri bizdeydi. En çok Galatasaray'ı etkiledi. Maçların seyircisiz oynanmasının bize zararı 105 milyon TL. Yönetimimiz en kötü güne hazırlanmakta. Bunun üstesinden gelebilecek güçteyiz. İlk defa biz ek bütçe istemeden bir yılı bitiren yönetimiz. Gerçekçi bütçeler yaparak bütçenin dışına çıkmadık, bugüne geldik. Corona virüs nedeniyle yeni bir bütçe çalışması içindeyiz tüm kulübü ve kollarını kapsayan. Salgın bittiğinde bunu genel kurulun önüne getirme çabası içindeyiz."

'Fedakarlık istedik'

"Zor durumlar, iki-üç tür insan yaratır. Her zaman kahramanlar, fedakarlar olmuştur. Biz kimseden can fedası istemiyoruz. Biz bu sıkıntılı süreci aşmak için profesyonel oyuncularımızdan fedakarlık istedik. Kendileri bunu inceliyorlar. Mevcut kadromuz yeterli ve kaliteli. Bu kadro şampiyonluk için kurulmuş bir kadro. Ligler başladığında, ne olursa olsun şampiyonluk yürüyüşünde olacak bir kadro. Camiamızın beklentisine uygun, şampiyonluğa oynayacak kadroları her zaman kurarız. Her gün gelecek, yarın gelecektir. Her gün, her saat, her şey planlanır."

"Şu anda Galatasaray, ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda yine de borsada iyi durumda. Halka açık spor şirketlerinde de 1. durumda. Sponsorlarımız hayır buradayız dediler. Bazıları ödeme zorluğu yaşayabilirler ama buna rağmen hepsi dik durdu."

GSGAZETE