Kulübümüzün başkanı Mustafa Cengiz, tören sırasında çok önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cengiz'in açıklamaları: 

"Ben Emre Akbaba'yı düşünüyordum ama sevgili Henry'nin, sevgili Nagatomo'nun, sevgili Muğdat'ın da imza törenlerinin da yapılmadığını gördük. Bugün toplu bir imza töreni düzenliyoruz. Sevgili Onyekuru, sevgili Nagatomo ve sevgili Muğdat'ın imza töreni yapılmadığını gördük. Bu yüzden Emre Akbaba ile birlikte onların da bulunmasını istedik. Tabi bu toplu düğün değil."

"Onyekuru çok değerli bir oyuncumuz. İnşallah sadece kiralık değil, ileride de bizimle olur. Türk ve dünya futboluna çok şey katacağını düşünüyoruz."

'Ağa'nın eli tutulmaz'

"Sponsorlara 'spo' dediğiniz anda dönüp kaçıyorlardı. Nef'ten diğer sporculara da destek olacaklarının sözünü aldık, netleşmiş bir durum yok. Nef'e şunu diyelim, ağanın eli tutulmaz."

"Dün Martin Luther King'in bir sözünü söyledim; benim bir hayalim var, benim hedefim Türk parasını korumak. Türk parasının değerini korumamız gerekiyor ancak acil şartlar nedeniyle henüz bu durum tam teşekküllü değil."

"Biz ülke olarak futbolcu ithalatında açıktayız. Körfez veya Çin değiliz, Türkiye'nin bunu düzeltmesi lazım. Semt sahaları ve altyapı çalışmalarıyla bunun beş yıl içerisinde düzeleceğine inanıyorum."

''Pazrtesi veya salı...''

"Ndiaye transferi, inşallah pazartesi veya salı hayırlısıyla olur. İstanbul dünyanın en güzel şehri. İnsanlar buradan ayrılmak istemiyor, hele de güzel bir maaşı varsa."

Alanya cephesine serzeniş...

"Emre Akbaba bir taraftar olarak son saniyeye kadar direndi. Bataklıkta bir çiçek gibi. Dün bitirebilirdik, bitmedi. Alanyaspor başka bir yerden bir teklif bekledi, dün o teklif gelmeyince bugüne kaldı. Bunu da Alanyaspor tarafı için bir serzeniş olarak kabul edin."