Mustafa Cengiz, Mayıs ayında yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı. Başkan arayışları hızlandı. Galatasaray’da pek çok aday ismi yeninden gündeme gelmeye başladı. Ancak iddia edildiği gibi Cengiz’in kaçmadığı ya da altından kalkamayacağını düşündüğü için Mayıs’ta aday olmaktan vazgeçtiği değil, bizzat doktorunun tavsiyesiyle geri çekildiği bildirildi. Daha önce Aralık ayında da seçim kararı alırken de doktorunun tavsiyesiyle karar verdiği öğrenildi. 

BEYNİNDE 10 LEZYON VAR

Cengiz’in beyninde 10 lezyon olduğu, Galatasaray başkanlığı koltuğunda oturmaya devam ederse ciddi anlamda bir sağlık sorunu yaşayabileceği bildirildi. 

TRANSFER İÇİN KAYNAK: 30 MİLYON TL

Galatasaray'da devre arası transferi için aranan kaynak bulundu. Galatasaray, forma sponsoru Sixt Rent a Car'dan destek alacak ve ara transferde en az iki nokta atışı yapacak.

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan'ın, Başkan Mustafa Cengiz'i arayarak yardıma hazır olduklarını ilettiği öğrenildi.

Böylece Sixt ile yapılan iki yıllık anlaşma 3 seneye çıkarılacak ve Galatasaray 30 milyon lira daha kasasına koyacak. Üstelik son sene parası da yüzde 50 artırılmış olacak.

(Fotospor)