Galatasarayımızda   teknik  direktör arayışları  devam ederken , sarı kırmızılıların eski ikinci  başkanı Turgay Kıran konuyla  ilgili  önemli bir açıklama yaptı.

"SONUNDA DENİZLİ OLACAK, ZATEN KENDİSİYLE GÖRÜŞÜLDÜ"
 
Radyospor'a  konuşan  Kıran, "Pek çok teknik direktörle görüşülüyor; ama sanırım sonunda Mustafa Denizli'yle anlaşılacak. Görüştükleri içerisinde aklı başında olan ve Galatasaray'a en çok faydası  dokunacak  Denizli'dir.  Kısa   vadede  Mustafa hoca en iyi  seçenektir . Bizim aldığımız duyumlar Mustafa Denizli'de karar kılınacağıdır. Zaten kendisi de son bir kaç senesini Galatasaray'a vererek  teknik direktörlüğü bırakabilir. Çok  vakit  kaybetmemek gerekir. Aslında Mustafa Denizli'yle görüşme yapıldı ve belli konularda uzlaşıldı. İki sezonluk bir anlaşma üzerinde duruluyor.  Denizli  şu anda bekliyor; ancak elbette çok bekletilmemesi gerekir" şeklinde  konuştu

"HITZFELD ÇOK ZORLANIR"
 
Hitzfeld iyi bir  teknik  direktör; ama biz başkan  adayı  olduğumuz  dönemde  Hitzfeld'i Abdullah Avcı'yla birlikte düşünüyorduk. Avcı da onun tecrübesinden  faydalansın  ve Galatasaray'a ikili olsun diye düşündük. Ama bugün Hitzfeld, Galatasaray'da zorlanabilir. Artık eskisi kadar güçlü  değil. Ayrıca son yıllarda  kulüp   takımı  çalıştırmama riski var. Aynı şey Löw için de  geçerli . Ondan da olumsuz bir cevap alındı sanırım. Ama umarım ki bir sürpriz olmasın. Artık Galatasaray'ın  yeni  bir sürprizi kaldıracak sabrı yok" dedi. 

"İYİ Kİ TUCHEL OLMADI"
 
Almanya'da geleceğin  teknik  direktörü olarak  gösterilen  Thomas Tuchel'e de değinen eski ikinci  başkan Kıran, "Allah bizi ondan korudu. Anlaşılsaydı,  büyük  bir sorunla daha karşı karşıya kalacaktık. Araştırmalarımızdan böyle bir sonuç çıktı. Tabii ki  genç , çalışkan bir  arkadaş , ama  günü   gününe tutmayan bir insan. Ruh hali çok çabuk değişen bir kişiymiş . Dolayısıyla Galatasaray'ın şöhretleriyle uyuşmayabilirdi.  Yeni  bir gündem yaratırdı Galatasaray'da. Dolayısıyla iyi ki olmadı" ifadelerini kullandı .