'Bu takımda her şey değişecek' diyen Mustafa Denizli, "Daha fazla bir önemi var bu maçın, sıkıntılı bir süreç vardı ve bunun aşılması bizim için önemli. Gol yiyeceğiz tabii ama Galatasaray olarak aksiyonları ile hareketleri ile bu gol yeme olayını ortadan kaldıracağız. Akhisar'ı bir çok pozisyonda zorladık, 5'lik 6'lık bir maç da olabilir. Bize puan açısından yakın olan bir rakip ile maç kazanmak da önemli. Birçok şey değişecek, saha içerisinde, saha dışında, bunların hepsi olacak. Sıkıntılı bir sürecin içerisindeyiz ama bunu aşmakta kararlıyız, bu tribünler ile bütünleşmek durumundayız." dedi.

Akhisar karşısında da tribünün de takımı oyunda tuttuğunu ifade eden Denizli, " Türkiye'de iki hadise önemli. Birinci takım iyi oynar ve tribünü ele geçirir. İkincisi de tribün, takımı oyunun içerisine çeker. Bugün ikisini de yaşadık" dedi.

Ryan Donk açıklaması

Ryan Donk olsun ya da olmasın transferde alternatiflerinin olduğunu ifade eden Denizli, "Takımı yöneten, gözeten adam olarak Akhisar maçında, diğer maçlara oranla daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu yolda giderken, takımdan ayrılacaklar da katılanlar da olacaktır, bu doğal. Ben, bir takım şeyleri (transfer) yönetimle paylaşıyorum. Transfer önemli ama imzaya dönüşürse gerçekleşir (Donk sorusu üzerine). Bir çok alternatif planımız var, hangisi gerçekleşir, hangisi gerçekleşmez göreceğiz" dedi.