Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli, Ntvspor'da katıldığı programda sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal'ı hedef alan sözler söyledi.

Ünal Aysal'ın kendisini Atletico Madrid maçında Galatasaray'ın başında olmaması nedeniyle eleştirmesine cevap veren Mustafa Denizli sert ifadeler kullandı.

"Yangından mal mı kaçırıyorsun?"

Atletico maçında takımın başında olmamasını eleştiren Ünal Aysal'a cevap veren Denizli yaptığı konuşmada, "Ben Madrid maçına gittiğimde daha resmi sözleşme imzalamamıştım. Pazartesi görüşüp, Salı günü uçağa binip, Çarşamba günü de Atletico Madrid maçında da takımın yeni hocası olarak çıkmaya hakkım yoktu. Yangından mal mı kaçırıyorsun? Orada Taffarel var. Orada o görevi yapan insanlar var. Onların o kadar birikimlerine, bir maç için set mi çekeceğim? Orada bana ve takıma kazandırılacak bir puan olamaz. Ama onların yanında oldum, birlikte oldum. Yoksa o kadar niye gideyim ben. Aynı gün gideceğim ve ben yeni hocanız olarak geldim diyeceğim, bu saçmalıktan başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

"Benim bir çalışma grafiğim var"

Galatasaray'da başarılı bir teknik ekip oluşturmadığı yönünde de eleştiriler alan deneyimli hoca, "Benim bir çalışma grafiğim var, eleştiri yapanlar buna dikkat etmediler herhalde. Ben 87'de Galatasaray'a geldikten sonra, benim yanımda çalışanların tamamı, teknik adamlığa ilk adımı benim yanımda attılar. Son geldiğimde böyle biri yoktu" dedi.