Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, yayıncı kuruluşta sarı-kırmızılıların galibiyetini değerlendirdi.
 
HAMİT, YASİN, MUSLERA VE JAN WOUTERS!
 
Galatasaray'da Hamit Altıntop, Yasin Öztekin ve Fernanda Muslera'ya övgüler yağdıran Mustafa Denizli, "Galatasaray'a galibiyeti getiren adamlar var. Birincisi Hamit, Galatasaray'ın bütün şekliniğini değiştiren adam. İkincisi Yasin, Galatasaray'ın iyi oynamasında çok etkili adam. Nokta adam Muslera, bana göre maçı döndüren adam oldu. Bir döndüren adam da Kasımpaşa'nın hocası Jan Wouters. Tunay iyi oynarken, ortada hiçbir neden yokken, sene başından beri hiçbir şey yapmayan Halil tercihiyle Kasımpaşa'nın tekerine çomak soktu" diye konuştu.
 
HAMİT ALTINTOP'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER!
 
Hamit Altıntop'un Felipe Melo'nun ardından sarı-kırmızılı takıma çok şey kattığını belirten Muatafa Denizli, "Galatasaray, Hamit ile birlikte orta sahada top yapma özelliğini kazandı. Hamit, Melo'nun oynadığı pozisyonda oynamıyor. Hamit hem Melo gibi kale sahası önünden top çıkartıyor, hem de rakip kale sahasında gol arıyor" açıklamasını yaptı.
 
MUSTAFA DENİZLİ'NİN GALATASARAY İDDİASI
 
Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesinde fikstür avantajjını belirten Mustafa Denizli, "Galatasaray ligin lideri ama bu kadar pozisyon vermemesi lazım. Yine söylüyorum fikstür olarak hala en avantajlı takım Galatasaray" ifadelerini kullandı.