Mustafa Yumlu, Akhisarspor'un Galatasaray'a 4-2 yenildiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Gomis, gördükleri kırmızı karta değenirken, maçta kırmızı gören Gomis'in kendisinden özür dilediğini de dile getirdi.

Lopes'in kırmızı kartı

Takım olarak çok üzgünüz. Lopes'in atılması ahengimizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim, kartı geçtim faul bile yoktu. Ümit hocam nereden gördü bilemiyorum. Ümit hocayı da kötü bir duruma düşürmek istemiyorum ama bizim emeğimiz gitti. Bizlerde de suç var tabi yenilgide.

Maç yorumu

Büyük bir camiaya karşı oynuyoruz. Onlarla mücadele etmek zor, taraftar baskısı ve kaliteli oyuncuları var. 10 kişi kalınca daha da zor. İkinci yarının başında hemen iki tane gol yedik, oyun ahengini değiştirdi bu goller.

Gomis özür diledi

Kırmızı karta gelmek istiyorum. Gomis soyunma odasına gelip benden özür diledi yaptığı hareketten dolayı. Darbesi var göğsüme şiddetli bir şekilde. Canım yandı. Geldi maçtan sonra özür diledi. Kapandı konu sorun değil.

Mustafa Yumlu taraftara seslendi

2-0'dan sonra mağlup olamak üzcü oldu. Taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Kazanamama serisi devam ediyor. Kupa maçının ardından Kayserispr ile çok önemli bir maçımız var. Taraftarlarımız gelsinler, desteklesinler. Biz de elimizden gelen mücadeleyi verip yukarılara çıkmak istiyoruz'

Mustafa Yumlu'dan yeni açıklama 

Bence maçın önüne ikili mücadele değilde Lopez'e verilen kırmızı kart geçti. Oyun tamamen değişti. Faul bile değil 10 kişi eksik kaldık. Galatasaray'a karşı oynamak zor. Kısıtlı bütçelerle buralara kadar geldik. Şehrimiz bize destek veriyor sağolsunlar. Gomis soyunma odasına geldi benden özür diledi yaptığından dolayı, yanlış yaptığnı söyledi. Biz ile saha içinde kaldı. Şamar atı, tokat attı canım acıdı orada. Galatasaray'a karşı 10 kişi oynamak çok zor. Oyunun kaderi Lopez'in orada gitti.

Ajansspor