Galatasaray ile Inter’in Yuto Nagatomo konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Anlaşmaya göre sarı-kırmızılı yönetim 15 Temmuz tarihine kadar Inter’in hesabına belirlenen 3 milyon Euro’yu yatırırsa, Japon oyuncunun haklarını elde edecek. Asıl sıkıntı UEFA’dan ''sattığın kadar al'' cezası.

Eren Derdiyok'a şok teklif

Bu nedenle bir an önce Eren, Tolga, Cavanda veya Carole’u satarak bu rakama ulaşmak. Fakat şimdiye kadar sadece Eren’e İsviçre’den 1.2 milyon Euro’luk bonservis teklifi geldi. Onu da Eren kabul etmedi. Çünkü teklif getiren İsviçre ekibi 2.1 milyon Euro kazanan Eren’e yıllık 550 bin Euro teklif etti. 3 yıllık sözleşme teklif eden takımda Eren, Galatasaray’da beklese bile bir yılda daha fazla para kazanacak.

Tolga'nın aklı fikri parada

Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmeyen bir başka oyuncu ise Tolga Ciğerci… Hertha’da 400 bin Euro kazanırken 2.1 milyon Euro’ya Galatasaray’a imza atan Tolga, Almanya ve Süper Lig’den teklifler alıyor. Kimse bonservis ödemek istemediği gibi kendisine önerilen en yüksek rakam ise 700 bin Euro oldu. Tolga ise Galatasaray yönetimine “gönderileceksem de, 2.1 milyon Euro’yu garanti altına almak isterim” mesajı verdi.

Kaynak: Fotospor