Peki, Nagatomo Galatasaray'dan ayrılacak mı? Bonservis bedeli ne kadar? İşte detaylar...Galatasaray'ın Inter'den kiraladığı ardından da bonservisini aldığı Nagatomo'ya Uzak Doğu'dan talip var.Galatasaray’ın Japon yıldızı Nagatomo’ya Tayland Ligi’ndeki bir kulüpten 5 milyon Euro'luk teklif geldi.

Yuto Nagatomo kimdir

 309 1 dakika okuma süresi

Ad Soyad: Yuto Nagatomo Doğum Tarihi: 12 Eylül 1986 Nereli: Japonya Meslekler: Futbolcu 

Yuto Nagatomo kimdir, Yuto Nagatomo Sağ ve sol bekte, ayrıca kanat beklerinde görev alan Japon millî futbolcudur. 31 Ocak 2018 tarihinde kiralık olarak Türk futbol takımı Galatasaray‘a transfer olmuştur.

Yuto Nagatomo, 12 Eylül 1986 tarihinde Saijō, Ehime, Japonya‘da doğmuştur.

Yuto Nagatomo, Futbol hayatına 2002 yılında Higashi Fukuoka Lisesi’nin futbol takımında başladı. Daha sonra 2005-2007 yıllarında da Meji Üniversitesi‘nin takımında forma giydi. Nagatomo, profesyonel futbolculuk hayatına ise 2008 yılında transfer olduğu FC Tokyo takımında başladı. Burada geçirdiği 4 yılda toplam 84 maça çıktı. 2010 yılının Temmuz ayında Serie A’ya o sezon yeni yükselen İtalya’nın Cesena şehrinde kurulmuş futbol kulübü Cesena tarafından kiralanan Nagatomo, burada sezonun ilk yarısını takımın as sol bek oyuncusu olarak geçirdi.