Nainggolan'ın Cagliari'de oynamak istediği iddialarına yanıt veren Serie A kulübünün başkanı Tomasso Guilini, Belçikalı futbolcu için bir girişimde bulunmadıklarını vurguladı.

"ŞU AN İÇİN HAYAL ÜRÜNÜ"

Cagliari Başkanı Guilini, "Nainggolan haberlerini okuyorum ama o şu an Inter'in oyuncusu ve somut bir şey yok. Eğer Inter'den ayrılıp İtalya'da kalmak isterse, Cagliari'den daha iyi yer bulacağını sanmıyorum. Ancak Nainggolan haberlerinin şu an için hayal ürünü olduğunu söylemeliyim" ifadelerini kullandı.

İtalya basınında, Nainggolan'ın 4 sezon boyunca formasını giydiği Cagliari'ye dönmeye sıcak baktığı, ve bu sebepten dolayı tercihini Cagliari'den yana kullanacağı iddiaları yer almıştı. Nainggolan'ın eşinin de Cagliari'yi çok sevdiği ve transfer tercihinde bu durumun önemli yer tuttuğu kaydedilmişti.

"YURT DIŞI OLURSA GALATASARAY"

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; ''Ninja, Çin'e gitmeyecek. Yurt dışına çıkarsa Galatasaray olacak ama İtalya'da kalmak istiyor. Cagliari, Sampdoria ve Atalanta'nın ilgisi var. Onun favorisi ise Cagliari. Inter kampından ayrıldı ve en son kız kardeşinin Romanya'daki düğününe gitti. Çok yakın zamanda yeni takımı açıklanacak.

Inter'in geçen yaz 38 milyon euro bonservisle Roma'dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon 36 maça çıktı ve 7 gol atıp 3 asist yaptı.

(Sporx)