Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız adayı, Manchester United forması giyen Luis Nani'nin geleceğinin birkaç gün içinde şekilleneceği belirtildi.

İngiliz tabldoit gazetesi The Sun'ın haberine göre, Portekizli oyuncu 10 Haziran günü yeni hocası David Moyes ile bir görüşme yapacak ve bu görüşmede konuşulanlara göre, önümüzdeki günlerde de kariyeri ile ilgili aldığı tamam ya da devam kararını basına duyuracak.

Manchester United'da Sir Alex Ferguson'un ayrılması ve Moyes ile yeni bir dönemin başlaması sonrasında gözden çıkarıldığı belirtilen yıldız oyuncu için Galatasaray dışında, Fransa'nın zengin ekibi Monaco ve İtalya Serie A takımlarından Napoli'nin de devrede olduğu ifade edildi.

YILLIK 6 MİLYON POUND Netspor İSTİYOR!

The Sun'ın haberinde ayrıca Nani'nin taleplerine de değinildi ve yetenekli kanat oyuncusunun ayrılmaya karar vermesi durumunda gideceği takımdan yıllık 6 milyon pound isteyeceği öne sürüldü. Portekizli furbolcunun bu isteğinin, 'para babası' Monaco veya Galatasaray'ı ise endişelendirmeyeceği vurgulandı.

Kırmızı Şeytanlar'ın Crystal Palace'tan yaptığı Wilfried Zaha transferi sonrasında takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan milli oyuncu, geçtiğimiz sezon MANU formasıyla 21 mücadelede forma giyerken 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Eurosport