Napoli - Barcelona maçı periscope canlı izle! Koronavirüsyle çalkalanan İtalya'da karşı karşıya gelecek Napoli - Barcelona maçının heyecanı yaşanmaya başlıyor. İki devin karşılaşması Beinsport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. İtalya'da son 16 için karşılaşacak Napoli- Barcelona maçı heyecanı yaşanmaya başlıyor.

Lionel Messi ile Eljif Elmas'ı karşı karşıya getirecek karşılaşmayı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Napoli - Barcelona maçı periscope canlı izlemek için detaylar haberimizde...

Serie A'da şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde kalan Napoli, La Liga'da liderlik koltuğunda oturan Barcelona'yı Şampiyonlar Ligi turu son 16 ilk maçında konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı altı sezonun üçünde eleme turlarına kalan Napoli, bugüne kadar çeyrek finale yükselemedi. Evinde dünya devini yıkmak isteyen Napoli, İspanya deplasmanına avantajlı bir skorla gitmek istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan son 12 sezonun tamamında son 16 turunu geçmeyi başaran Barcelona ise ilk maçtan avantajı cebine koymanın hesaplarını yapıyor.

NAPOLİ BARCELONA MAÇI CANLI İZLE

Ev sahibinde Koulibaly, konuk ekipte Roberto, Dembele, Jordi Alba ve Luis Suarez sakatlıkları sebebiyle forma giyemiyor. Öte yandan Barcelona Teknik Direktörü Quique Setien, kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına Napoli karşısında çıktı.

Napoli - Barcelona maçı hangi kanalda?

San Paolo'da oynanan karşılaşma TSİ 23.00’te başladı. Alman hakem Felix Brych'in düdük çaldığı 90 dakika beIN Sports 1’den canlı olarak ekranlara geliyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde.

Napoli - Barcelona ilk 11'ler:

Napoli: Ospina, Di Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Mario Rui, Fabian, Demme, Zielinski, Callejon, Mertens, Insigne

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Junior, De Jong, Busquets, Vidal, Rakitic, Messi, Griezmann